Dades personals

La meva foto
L'Agrupació Amics de l'Aquarel.la de Girona i Comarques es va crear l'any 1992 amb la finalitat de promocionar i divulgar l'aquarel·la.

dimecres, 11 de juny del 2014

Giménez Pous

 L’Àrea d’Ensenyament del Vendrell, el CEIP Teresina Martorell i l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa engeguen un projecte participatiu.
Els objectius d’aquest projecte són estimular la creativitat; desvetllar la necessitat d’expressar allò que un és o sent, positivant la diferència; descobrir eines per aconseguir-ho; acostar el  col·lectiu escolar a les activitats culturals, en aquest cas visuals i plàstiques, de la vila...
El tema: els colors, els sabors, les olors... dels vostres orígens. D’origen en té tothom i és un bon exercici intentar donar-los formes, colors, textures...
Els nens i nenes de 6è del col·legi Teresina Martorell han participat en unes jornades creatives a l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa. El fruit d’aquestes jornades són uns treballs amb el lema “Els colors dels meus orígens”. Aquests treballs unificats en el format (30x30cm) resten individualment ensobrats esperant ser llegits per altres ulls i respostos per aquesta mirada.
El resultat d’aquest diàleg serà exposat del 30 de maig al 15 de juny a la Sala Portal del Pardo, formant part de l’exposició de final de curs dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art. El treball de cada nen serà penjat al costat del corresponent que restarà tapat fins al moment que l’autor (infantil) el descobreixi i vegi la “resposta” a la seva proposta. Aquesta acció de descobrir el resultat formarà part de l’acte d’inauguració. 

Els artistes faran donació de les obres, que, amb la parella, es posaran a la venda a un preu únic de 30 euros. La quantitat recaptada es destinarà a ajuts de menjador i serà la Regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració dels castellers Nens del Vendrell, dins el projecte Fem Pinya, qui ho gestionarà.
Proyecte en que la nostra socia TERESA GIMÉNEZ ha participat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada