Dades personals

La meva foto
L'Agrupació Amics de l'Aquarel.la de Girona i Comarques es va crear l'any 1992 amb la finalitat de promocionar i divulgar l'aquarel·la.

dimarts, 31 de gener del 2012

TROBADA 20 ANYS DE L'AGRUPACIÓ D'AQUAREL·LISTES DE GIRONA

Com ja veniem informant, la nostra Agrupació enguany fa 20 anys i per a celebrar-ho hem pensat que lo millor fora trobar-nos amb tots els amics que com nosaltres s'estimen l'aquarel·la.
Ens ha semblat que Llançà per lo pictòric dels seus paisatges, per lo acollidora de la seva gent i per la tradició aquarel·lística que té era el lloc idoni per a trobar-nos. Aixì doncs, conjuntament amb el Museu de l'Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano hem organitzat aquesta Trobada.
A dalt hi teniU el programa amb les activitats, el butlletí d'inscripció (que podeu fer des del mateix blog, si voleu) i la informació dels hotels pels que vingueu de lluny. La reserva del hotel, s'ha de fer per compte de cada ú ja que els organitzadors només hem gestionat que fossin uns preus mòdics per als participants.
També hi trobareu unes adreces electròniques i uns telefons per contactar amb nosaltres pel qualsevol dubte que tingueu.
Ho hem organitzat amb molta il·lussió. US HI ESPEREM.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada